Autenstisk

Ik stel graag geluksmaker Sofie van AUTENTISK voor.

Na de diagnose burn-out gins Sofie aan de slag met een coach. Bij de wandelingen heeft ze nagedacht over haar toekomst. Tijdens haar herstel merkte ze op dat haar creativiteit stilaan terugkwam en leerde ze dat macramé eigenlijk best wel therapeutisch werkte. En dat doet het nog steeds: even aan niets anders denken dan knopen en creëren.

AUTENTISK was geboren...

Sofie: De naam AUTENTISK verwijst enerzijds naar mijn talige achtergrond (in een ver verleden ben ik afgestudeerd als vertaler) en anderzijds naar het autisme van zoon Lars, want hij is alles waar het woord autentisk voor staat: uniek, origineel en vooral echt. Hij leert ons elke dag om met een andere bril naar het leven te kijken en te appreciëren wat vaak voor lief wordt genomen.
Ik kan dan ook alleen maar trots zijn op ons gezin en op de weg die wij met AUTENTISK al hebben afgelegd. Want AUTENTISK, dat ben ik eigenlijk niet alleen...
.. maar ook Thierry, mijn man die altijd klaarstaat met raad en daad, met een ongezouten mening als ik er even niet uit geraak en die mij vooral onvoorwaardelijk steunt.
... en ook Lars, die mij dagelijks inspireert en kracht geeft om met AUTENTISK iets moois uit te bouwen om hem zo een mooie toekomst te kunnen geven.
... en Bente, onze creatieve mini-me die haar artistieke talenten ten volle aan het ontdekken is sinds ik AUTENTISK heb opgestart.
... en Finne, de jongste telg van het gezin die zelfs de donkerste dag weet te verlichten met haar vrolijke karakter en haar grapjes.

Met AUTENTISK maakt Sofie babyitems en decoraties. Allemaal handgemaakt en volgens de veiligheidvoorschriften.


Assortiment van Autenstisk

Autenstisk
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x