CARUMBOLA

CARUMBOLA is een Belgisch merk van drank met rum. 

Ingrid & Dirk hebben samen CARUMBOLA opgericht Ze vormen al 30 jaar een dream team waarbij Ingrid’s creatieve skills perfect matchen bij Dirk’s administratieve superkrachten. Het ondernemen zit in hun genen. Anderen zien genieten, maakt hun intens gelukkig. 

Hoe het begon

Work hard, play hard is altijd het motto gewees van Ingrid & Dirkt. Genieten past helemaal in het plaatje, maar niet zomaar genieten. Vooral genieten van de spontane momenten, van niet te veel moeten nadenken, van thuis zijn, van afspreken met vrienden, … Because life is already complicated enough.

DIY-cocktails

Aperitieven met cocktails hoort daar sowieso bij, maar vreemd genoeg maakten Ingrid & Dirk thuis nooit cocktails omdat dat het te complex leek. Buitenshuis – op café, op restaurant, of tijdens een event – was dat iets anders, daar bestelden ze spontaan een lekkere smakenmix. Net in die gewoonte willen zij verandering brengen met CARUMBOLA. Ze willen dat iedereen op een gemakkelijke en snelle manier een cocktail moet kunnen maken. 

Ambachtelijk en Belgisch gemaakt

Voor de productie van CARUMBOLA is er gekozen voor een kleine stokerij, omdat Ingrid & Dirk passie, ambacht en betrokkenheid belangrijk vinden.                         

Carumbola staat voor:

Cocktails
Maak snel en gemakkelijk heerlijke cocktails voor elk moment - puur genieten

Natuurlijk
Proef de smaak van échte vruchten - 100% natuurlijke vruchten - barstensvol smaak

Ambachtelijk  
Gemaakt met passie en oog voor detail - ingrediënten in perfecte harmonie

Paradijselijk
Droom van witte stranden met palmbomen - altijd de zon in je glas

Er zijn 5 smaken en verschillende maten van flessen. Fruitrums, spiced rum, rumlikeur, rumconfituur, rumchoco en rumpralines.
Alle smaken zijn ideaal als basis om gemakkelijk en snel cocktails mee te maken. De spiced rum en rumlikeuren kunnen ook puur gedronken worden.                    

CARUMBOLA wordt in België gemaakt in small batches door een familiestokerij met 90 jaar meesterschap.

Het assortiment van CARUMBOLA kan je hier ontdekken


CARUMBOLA
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x