Den Ateljee

Ik stel graag geluksmaker Den Ateljee voor. Eigenlijk moet ik zeggen geluksmakers want ze zijn met verschillende mensen die samen keramiek- en houtcreaties maken
Den Ateljee vzw is een activiteitencentrum gevestigd in Wezemaal. Ze zijn erkend als vergunde zorgaanbieder voor volwassen personen met een beperking en als arbeidszorginitiatief voor mensen die (nog) niet op reguliere arbeidsmarkt terechtkunnen.
Het tewerkstellingsaanbod (aanbod zinvolle dagbesteding) omvat drie pijlers:
* Een creatief-ambachtelijke werking met keramiek-en houtatelier
* Het beheer van een bib met strips (Stripeljee)
* Een werking rond de aanmaak en verdeling van een ecologisch aanmaakblokje (K-Lumet)
Den Ateljee verkoop hun producten onder de merknaam diGGG "dit is gewoon goed gemaakt"

Waarom kiest studio Glitter en Goud om samen te werken met Den Ateljee?
Wat een mooi en zinvol initiatief. Voor mensen en met mensen dat is wat ze doen bij Den Ateljee. Ik heb het geluk gehad om al een paar keer op bezoek te mogen gaan in het Ateljee. Er hangt een familiale sfeer. De makers van de creaties zijn allemaal stuk voor stuk trots op hun werk. Ze hebben allemaal hun eigen taak, potjes draaien voor de keramiek, hout schuren, hout aan mekaar lijmen. De begeleiders staat ook duidelijk met veel goesting en vooral met veel respect voor hun medemensen op de vloer.  De producten die we mogen verkopen zijn allemaal ambachtelijk gemaakt en past dus volledig in de visie van Studio Glitter en Goud.

De producten van Den Ateljee

Den Ateljee
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x