Familie Oliefant

Geluksmaker familie Oliefant is opgericht door Evelien. Mama van 3 knappe zoontjes maar ook aromatherapeut & herborist. Kortom, een creatieve duizendpoot.

Waarom is Evelien gestart met Familie Oliefant?

Evelien: Het begon al bij het zwanger raken. Vrij snel kreeg ik te horen dat dit niet zou lukken en kreeg ik hormonen voorgeschoteld. Ik slikte & spoot. Godzijdank had ik heel ‘snel’ door dat dit niet oké was én bovenal dat mijn lichaam niet akkoord was. Ik belde alle volgende afspraken af en ging een berkensap kuur halen. Alle rommel moest zo snel mogelijk uit mijn lijf.

Ondertussen lag de focus ook op het verbouwen van onze woning en ging het leven zijn gangetje. Geen afspraken meer, geen dagelijkse trackings van wat mijn lijf deed. Wél gezonde & gebalanceerde voeding, af en toe wat beweging, 1x in de maand de beste Reiki coach ever,…

Toen ik eind januari 2017 heel erg goed de salami uit de brooddoos van een leerling kon ruiken dacht ik, amai dat was wel erg straf. Toen ik een week later 3 keer moest overgeven dacht ik, “dju, er is misschien toch wat meer aan de hand.” Ik kreeg het over mijn hart om nog eens een test te kopen en jawel binnen de seconde zag ik daar waar er nooit eerder een streepje stond een dikke vette knalstreep.

Het was zover. Huilen en lachen tegelijk, spanning, ongeloof, een rollercoaster van emoties kwam op ons af.

Wat wilt Evelien graag bereiken?

Evelien: De natuurlijke krachten van aromatherapie & kruiden wil ik jullie dus graag leren kennen. Enerzijds door gericht advies te geven bij klachten. Anderzijds door de webshop. Waar je eco- friendly producten kan terugvinden.

Uiteraard hebben deze natuurlijke producten ook een positief effect op ons mentaal welzijn. Ze helpen jou de balans terugvinden die misschien wel even zoek is. En ook daar kunnen kruiden en/of aromatherapie een steentje bijdragen. Die keuze ter ondersteuning ligt volledig bij jou.

De producten die bij studio Glitter en Goud liggen zijn kruideninfusies, losse kruiden, maansteenlamp, zaadjes granola en nog andere items.

Ontdek het assortiment familie Oliefant 

Familie Oliefant
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x