Miss C

Ik stel graag geluksmaker MissC voor. Zij maakt handgemaakte kaarsen, 100% vegan.
Haar naam is Steffi, dog en kat mom en stapelverliefd op partner Chris. Ze is gek op natuur, dier en houdt van gezelligheid, wijntjes en veel lachen. Eigenlijk was ze van jongs af steeds creatief bezig. Zo kon ze zichzelf uren bezig houden met tekenen, knutselen en kleine flesjes vullen met gekleurd zout.
Met ouder te worden, te studeren en later alleen te gaan wonen vergat ze soms hoeveel vreugde en voldoening ze ervaarde tijdens mijn creatieve avondturen. In 2021 herontdekte ze zichzelf, ze ging opnieuw creatief aan de slag en ze groeide ook als persoon. Uit heel dit avontuur werd MissC geboren. Het is dan ook een creatief merk met een overvloed aan liefde en passie. Alle producten die je bij MissC vindt, zijn handgemaakt in eigen huis, op plantaardige basis en bovendien vegan! Miss C werkt uitsluitend met essentiële ingrediënten en je zal er niets synthetisch in terug vinden.

Waarom kiest studio Glitter en Goud om samen te werken met MissC?
Haar producten zijn diervriendelijk, 100% vegan en handgemaakt dus creatief. Iets met creativiteit daar houden we van hier bij studio Glitter en Goud. Daarnaast een jonge ondernemer helpen om haar droom waar te maken en haar een geluksmoment te bezorgen door de originele producten te verkopen  daar sta ik s'morgens voor op. En wat blijkt? MissC is een toffe vriendelijke dame waar het vanaf seconde één mee klikte. Meer heb ik niet nodig om iemand een platform te geven in mijn winkel en op de website. Ik ben nu al benieuwd naar de nieuwe producten die Steffi van MissC aan het ontwikkelen is.

Ontdek het assoritment van MissC


Miss C
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x