Studio Idem Dito

Het duo "Studio Idem Dito" is een geluksmaker die leuke frisse originele kaartje ontwerpt. Ze willen graag kleine geluksmomentjes bezorgen. Het perfecte duo om mee samen te werken.
Hun verhaal kan je hier lezen:

Studio Idem Dito
, een goedlachse tweeling die, hoe kan het ook anders, beide eenzelfde passie delen voor grafische vormgeving. Een creatief duo dat jouw grafische zorgen volledig uit handen neemt. We werken van A - Z met je samen om jouw wensen vorm te geven. Zo starten we met een doordacht idee, kleuren, lettertypes,...Werken we een ontwerp uit volgens je verwachtingen en zoeken we ook naar een geschikte drukker die bij je past. Om het volledig af te maken volgen we zelf het hele drukproces op waardoor uiteindelijk het finale drukwerk tot bij jou wordt gebracht.

Met Store Idem Dito willen we kleine geluksmomenten creĆ«ren. Met een klein gebaar kan je al laten weten dat je aan iemand denkt. Dit kan natuurlijk op verschillende manieren, de online wereld is niet meer weg te denken. Maar onverwachts een postkaartje in je brievenbus vinden, hoe leuk is dat! Studio Idem Dito - Om te feliciteren, te bedanken of gewoon graag te zien! 


Studio Idem Dito
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x