Studio Glitter & Goud

Doe-het-zelf-pakketten

DIY pakketten om je creatief brein aan het werk te zetten. Om te ontspannen of om samen met je kind een kunstwerk te maken.

Geschenken

Op zoek naar een geschenk voor verjaardag, trouwfeest of als gastvrouw/man geschenk? Een geschenk met een creatieve boodschap of met een lieve boodschap. Alles op 1 plek verzameld en met zorg uitgekozen of gemaakt.

Wenskaarten

Een kaartje versturen is een klein gebaar maar zegt zoveel meer. Het hart van de ontvanger zal ongetwijfeld een sprongetje maken om dat iemand de tijd heeft genomen om speciaal voor hem/haar een kaartje te kiezen, te schrijven en te versturen.

Shop in Shop

De shop in shop geef creatieve ondernemers een platform. Om de 3 maanden mogen er enkele ondernemers hun producten etaleren in de fysieke winkel in Boom bij Studio Glitter en Goud. Ook in de webshop krijgen ze hun plaats. Ontdek het assortiment van de geluksmakers.

Workshops

Een geluksmoment creƫren dat is wat we graag willen bereiken met de workshop. Er zijn workshops om samen met je (klein) kinderen te komen beleven maar evengoed voor jezelf.

menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x