De perfecte wenskaart voor jouw man of the moment

Vind jij ook niet dat het tijd is om de straffe mannen in jouw leven eens in de bloemetjes te zetten?
Wij vonden dit alvast een goed idee. Daarom hebben wij speciaal voor elke man een selectie kaartjes gemaakt die op zijn lijf geschreven is.
Benieuwd? Ontdek hieronder dan snel welke wenskaart de perfect match is voor jouw man van het moment.


Disco Dave

Vanaf het moment dat Disco Dave jouw leven binnen walste kon het feestje beginnen. Concerten, feestjes, of een goede oude plaat klinken deze man als muziek in de oren. Met deze kaartjes zet je hem ook naast de dansvloer eens in de spotlight.

Fitte Felix

Enkel als de koers op tv is komt hij wel eens te laat, maar Fitte Felix is zonder twijfel jouw favoriete sportfanaat. Hij is altijd in beweging en klaar voor meer actie. Met deze kaartjes steel jij de aandacht van deze bezige bij.

Techno Tom

Computers, NFT’s, de laatste gaming trends, … Geen zorgen, Tom kent er alles van! Verras deze digitale pionier met iets ouds … iets vintage … iets wat hij niet meer gewoon is: een papieren wenskaartje uit onze selectie op maat gemaakt voor hem.

Trendy Trevor

Hij is cool, hij is knap, hij is de man die alles kan. Voor deze hippe kerel kozen wij de meest stijlvolle kaartjes uit.

Little Leo

Ook de kleinste mannen zijn wij niet vergeten. Voor alle Little Leo’s kozen wij de leukste kaartjes uit die een lach op het gezicht toveren.

Alle kaartjes kan je bestellen via de webshop of aankopen in de winkel.

Benieuwd naar een leuk cadeautje dat bij jouw wenskaart past? Neem dan zeker eens een kijkje op onze webshop of kom langs in de winkel. Je mag mij ook contacteren om samen iets leuks uit te zoeken.

We hopen dat we jou hebben verder geholpen bij het vinden van het perfecte wenskaartje om jouw man van het moment in het zonnetje te zetten. Benieuwd naar meer cadeau ideeën ? Hou dan zeker onze sociale media in de gaten via Instagram  @studio_glitter_en_goud of via facebook.

De perfecte wenskaart voor jouw man of the moment
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x