Inspiratie

Op deze plek kan je inspiratie en tips terugvinden.
Contacteer mij gerust bij vragen, ik zoek graag mee naar een oplossing.

Activiteiten met kinderen aan de feesttafel.

De feestdagen komen er aan en daar horen familiefeesten bij met een tafel vol kinderen. Soms is er geen mogelijkheid om de kinderen te laten spelen in een speelhoek. Aan tafel zitten kan voor een kind soms saai zijn. Wij zetten enkele creatieve ideeën op een rij voor een geslaagde dag met kinderen.

Lees meer

4 redenen waarom een adventskalender je gelukkig maakt (gastblog)

Ons leven zit vol stress en hectische dagelijkse activiteiten. We haasten ons van het ene ding naar het andere, maar toch zijn we nooit tevreden met wat we tot nu toe hebben bereikt. Doorbreek dit jaar de cyclus van stress en hectiek met behulp van een adventskalender die jou en je geliefden gelukkig maakt.

Lees meer

Een geschenk voor hem, 4 ideeën op een rij met een creatieve knipoog.

Het is een opgave voor veel mensen om een cadeau te vinden voor een man. Je wilt graag een leuk en origineel geschenk geven. Bij Studio Glitter en Goud houden we van geschenken met een creatieve knipoog. We zetten vier ideeën op een rij, van iets lekker om te drinken tot een DIY-pakket om te relaxen.

Lees meer

Maak van schrijven oefenen een toffe activiteit.

In de kleuterschool worden kinderen al aangeleerd hoe ze moeten schrijven. De boodschap is vanaf de start: oefenen, oefenen, oefenen. Maar hoe? Je wilt niet dat een kind schoolmoe wordt. Wat als je het oefenen kan omzetten in een leuke activiteit? Wij geven alvast enkele ideeën.

Lees meer

Valentijnsgeschenken, de top 5 van een 8-jarige

Onze dochter is 8 jaar en in de ban van de liefde en Valentijn. Liefde voor ons en onze familie. Ze heeft dan ook spontaan haar top 5 gemaakt van geschenken die zij wil krijgen voor Valentijn. Het was dan ook de moment om eens te polsen of ze een liefje heeft.

Lees meer

Valentijnsgeschenken, Nadia's top 5.

Hierbij mijn eigen inspiratie voor een Valentijnsgeschenk. Wat ik zelf graag zou krijgen (hint hint aan mijn liefste lief). Sinds 1 februari 2022 zijn mijn partner en ik 15 jaar samen. Nee (nog) geen trouwerij wel een eigen huis en een prachtige dochter en 3 vissen. We zijn alle twee vergeten om een geschenk te kopen voor onze 15de "wij zijn samen dag" maar we gaan dat goedmaken met Valentijn.

Lees meer

Kerstversiering een schat aan herinneringen

December de tijd van het jaar waar kerstbomen met lichtjes langs de straatkant en in huizen staan te blinken. De dozen met kerstversiering die eindelijk na al die maanden weer open gaat. Elke kerstversiering heeft zijn eigen verhaal.

Lees meer

Jouw tijd als activiteit

Jouw tijd als activiteit, het klinkt vreemd maar het proberen waard. Je wil graag meer tijd doorbrengen met je kind. Je hebt nood aan verbinding. Een één op één activiteit.

Lees meer

Vrolijke ramen een heel seizoen lang

We zijn altijd op zoek naar een leuke activiteit voor onze kinderen. Tijdens regenweer graag binnen en als het kan niet te veel lawaai. Raamtekeningen maken is hier de perfecte oplossing. Stel je voor een kind dat mag tekenen op een raam ipv een blad. Het idee alleen al geeft een lach op zijn of haar gezicht.

Lees meer

Tekenen met je ogen toe

Om te tekenen gebruiken we altijd onze ogen. Liefst met een voorbeeld in gedachten en zo perfect mogelijk en realistisch. Net dat gooien we vandaag over boord.

Lees meer
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x