Inspiratie

Op deze plek kan je inspiratie en tips terugvinden.
Contacteer mij gerust bij vragen, ik zoek graag mee naar een oplossing.

De perfecte wenskaart voor jouw man of the moment

De zoektocht naar het perfecte kaartje voor jouw man of the moment stopt hier. Is hij een Trendy Trevor of toch eerder een Techno Tom? Wij kozen voor elke man de leukste selectie wenskaartjes uit.

Lees meer

Ontdek het Geluk van de Herfst! Onze herfstfavorieten op een rijtje.

Buiten kouder en binnen gezellig maken dat is de korte definitie van de herfst. Laat je inspireren om de leukste geluksmomenten cadeau te geven. En ja jezelf een geschenk geven is uiteraard toegestaan. Hier volgen de herfstfavorieten van studio glitter en goud.

Lees meer

Een cake met theeblaadjes

Thee met theeblaadjes. Ik heb het recept ooit gevonden in een theeboekje. Het boekje kocht ik voor enkele euro’s ergens in een uitverkoop van een boekenwinkel. Ik maakte de cake voor het eerst als traktatie op mijn allereerste job. De lekkernij viel in smaak en het idee is blijven hangen.

Lees meer

Antwoorden op jullie vragen over de workshops

Vragen en antwoorden over de workshops.

Lees meer

Krokusvakantie tip 4: wedstrijd zweefvliegtuig

Lees meer

Krokusvakantie 2023 tip: cadeau-fles

Lees meer

Krokusvakantie 2023 tip 2: Iets om te smullen

Schoolvakanties, leuk maar soms ook zoeken naar activiteiten met de kinderen. Elke dag van de krokusvakantie geven we een tip. Een regenachtige dag, lekker warm binnen daar past een vers gebakken cake bij. Eenvoudig en met weinig ingrediënten maak je de appel-kaneel cake. Een leuke activiteit om samen met je kind(eren) te maken. Het recept staat op de fles maar hieronder kan je tips terugvinden om je kinderen extra te betrekken bij het maken van de cake.

Lees meer

Krokusvakantie 2023 tip 1: maskers maken

Schoolvakanties, leuk maar soms ook zoeken naar activiteiten met de kinderen. Zeker bij regenweer is een vakantie met kinderen niet altijd eenvoudig. Daarom geven wij graag creatieve tips voor een geluksmoment te beleven samen met je kinderen. Elke dag van de krokusvakantie geven we een tip.

Lees meer

Perfect voor Valentijn vijf tips voor een liefdevol cadeau.

Valentijn ligt op de loer en dat is traditioneel de dag om je geliefde een geschenk te geven. Laat 14 februari een dag zijn om even stil te staan dat niet alles zo vanzelfsprekend is en zeker niet in een relatie. Geef een geluksmoment zodat jullie beide even samen kunnen genieten of om je geliefde te laten weten hoe dierbaar deze persoon voor je is. Doe inspiratie op met 5 liefdevolle cadeau ideeën.

Lees meer

Activiteiten met kinderen aan de feesttafel.

De feestdagen komen er aan en daar horen familiefeesten bij met een tafel vol kinderen. Soms is er geen mogelijkheid om de kinderen te laten spelen in een speelhoek. Aan tafel zitten kan voor een kind soms saai zijn. Wij zetten enkele creatieve ideeën op een rij voor een geslaagde dag met kinderen.

Lees meer

Een geschenk voor hem, 4 ideeën op een rij met een creatieve knipoog.

Het is een opgave voor veel mensen om een cadeau te vinden voor een man. Je wilt graag een leuk en origineel geschenk geven. Bij Studio Glitter en Goud houden we van geschenken met een creatieve knipoog. We zetten vier ideeën op een rij, van iets lekker om te drinken tot een DIY-pakket om te relaxen.

Lees meer

Maak van schrijven oefenen een toffe activiteit.

In de kleuterschool worden kinderen al aangeleerd hoe ze moeten schrijven. De boodschap is vanaf de start: oefenen, oefenen, oefenen. Maar hoe? Je wilt niet dat een kind schoolmoe wordt. Wat als je het oefenen kan omzetten in een leuke activiteit? Wij geven alvast enkele ideeën.

Lees meer

Valentijnsgeschenken, de top 5 van een 8-jarige

Onze dochter is 8 jaar en in de ban van de liefde en Valentijn. Liefde voor ons en onze familie. Ze heeft dan ook spontaan haar top 5 gemaakt van geschenken die zij wil krijgen voor Valentijn. Het was dan ook de moment om eens te polsen of ze een liefje heeft.

Lees meer

Kerstversiering een schat aan herinneringen

December de tijd van het jaar waar kerstbomen met lichtjes langs de straatkant en in huizen staan te blinken. De dozen met kerstversiering die eindelijk na al die maanden weer open gaat. Elke kerstversiering heeft zijn eigen verhaal.

Lees meer

Jouw tijd als activiteit

Jouw tijd als activiteit, het klinkt vreemd maar het proberen waard. Je wil graag meer tijd doorbrengen met je kind. Je hebt nood aan verbinding. Een één op één activiteit.

Lees meer

Vrolijke ramen een heel seizoen lang

We zijn altijd op zoek naar een leuke activiteit voor onze kinderen. Tijdens regenweer graag binnen en als het kan niet te veel lawaai. Raamtekeningen maken is hier de perfecte oplossing. Stel je voor een kind dat mag tekenen op een raam ipv een blad. Het idee alleen al geeft een lach op zijn of haar gezicht.

Lees meer

Tekenen met je ogen toe

Om te tekenen gebruiken we altijd onze ogen. Liefst met een voorbeeld in gedachten en zo perfect mogelijk en realistisch. Net dat gooien we vandaag over boord.

Lees meer
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x