Over mezelf

Hallo, mijn naam is Nadia.

Mama van een vrolijk meisje, Nora en samen met Werner, mijn lief voor het leven.

Creëren zit in mijn bloed. Schetsen, verhalen verzinnen met mijn dochter voor het slapen gaan, knoeien in de keuken. Ik zit altijd barstensvol ideeën. Als je in mijn hoofd zou kunnen rondlopen, loop je gegarandeerd van het ene loshangend idee naar het andere.
Ik ben wel trots eens een hersenspinsel is uitgewerkt maar de weg er naartoe kan hobbelig zijn. Twijfel en onrust gieren dan door mijn lijf.
In ons huis kom je op elke hoek van de tafel, het bureau, nachtkastje een notitieboekje of schetsblok tegen. Mijn potloden en balpennen geraken geregeld zoek.

Ik houd van gesprekken met mijn vriendinnen, dagdromen, knuffelen met mijn dochter en luisteren naar haar verhalen.  Een bezoek aan mijn ouders of grootmoeder kan mij helemaal opladen of opvrolijken. Kort samengevat: ik ben een mensenmens.

Één van de redenen waarom ik Studio Glitter & Goud heb opgestart is om de drukke hedendaagse vrouw zichzelf een moment van rust te gunnen zonder schuldgevoel.  De band met haar kind(eren) en vriendinnen te versterken. Met als gouden draad: creativiteit.
Je hoeft niet de meest handige persoon te zijn om aan de slag te gaan met onze pakketten. Zet het drukke leven even op pauze en geniet van het moment. - Creëer een geluksmoment.
In de webshop kan je ook kant-en-klare geschenken vinden, want je hebt nu eenmaal niet altijd tijd om de wereld op pauze te zetten.

Weetjes over mij:

  • Een geschenk uitzoeken dat perfect bij iemand of de situatie past daar kan ik helemaal in opgaan.
  • Muziek is een rode draad door mijn leven. Een live concert van Bart Peeters of Hanson -> ik ben mee!
  • Een crea-avond met een vriendin is een zalige manier om de week te breken, uiteraard horen daar de nodige knabbels bij - een koekje, ijsje of een framboos.
  • Joggen geeft mij een energieboost.
  • Mijn motto: Jij bent de kunstenaar, je beslist zelf of iets mooi, goed of slecht is en niet iemand anders.
  • Een handgeschreven kaartje in de brievenbus kan mijn dag helemaal opvrolijken.

Heb je nog vragen? nadia@studioglitterengoud.be of 0498/72 46 16

Veel liefs,
Nadia


Over mezelf
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x