Ontdek het Geluk van de Herfst! Onze herfstfavorieten op een rijtje.

Buiten kouder en binnen gezellig maken dat is de korte definitie van de herfst. Laat je inspireren om de leukste geluksmomenten cadeau te geven. En ja jezelf een geschenk geven is uiteraard toegestaan. Hier volgen de herfstfavorieten van studio glitter en goud.

Herfstige Thee
De herfst kan koud en nat zijn, maar laten we niet vergeten dat het ook de tijd is van betoverende boswandelingen met vallende bladeren. Wat is er dan beter dan gezellig binnen te komen in jouw warme nest en jezelf te trakteren op een heerlijk dampende thee doordrenkt met de geuren van kaneel, sinaasappel en vanille? We noemen het onze "Herfstige Thee" en het is pure gelukzaligheid in een kopje.

Nijlpaardchocolaatjes
Wat past er beter bij een warm drankje dan chocolade?
Ons antwoord: de dromerige nijlpaard-pralines. De hippo’s zijn met stip de schattigste chocolade uit het gamma. Ze zijn per stuk verpakt. En verkrijgbaar in drie verschillende soorten smaken. Wij kiezen vandaag voor de melkchocolade gevuld met een heerlijke hazelnoot-praliné vulling.

De liefste tas
Een warm drankje is nog lekkerder met chocolade én geserveerd in een mooie tas. Deze tas is voorzien van hartjes en geeft je instant een goed gevoel. Er zit een makkelijk uitneembare zeef in voor thee te maken. De tas is afgewerkt met een deksel om je drinken warm te houden.

Prachtige handgemaakte geurkaars
Maak het binnen gezellig met een (geur)kaars. Annaco maakt handgemaakte kaarsen met veel liefde en zorg. Het potje is van karamiek, is gemaakt volgens de regels van de kunst. Het potje kan je nadat de kaars opgebrand is uitwassen en gebruiken voor andere zaken. De kaars is voorzien van een heerlijke geur.

DIY papermaking kit
Een creatieve binnen activiteit leuk voor zowel groot als klein. Dat is papier maken.
Je gaat aan de slag met water en papierpulp. Schep vallen papier met de bijgeleverd de zeef. Het papier kan je afwerken met lavendel. Alle ingrediënten dat je nodig hebt om je eigen papier te maken zit in de doos, inclusief een stap-voor-stap plan. Liever een instructiefilm zien? Dan scan je de qr-code op de doos en je bent vertrokken.
Lever geen gedoe in huis? Dan kan je ook de workshop “handgeschept papier” komen volgen in Boom bij studio glitter en goud.

Armbandjes knutselen met de kids
Wil jij de zin: ik verveel mij…. Voor even uitzetten bij jouw kind(eren)? Ga dan samen met hun knutselen. Wil je graag iets eenvoudigs en snel klaar? Dan kan je voor armbandjes kiezen. Met smileys om het humeur van de kinderen te verbeteren of met snoepvormen. Het kan allemaal.

Een kaartje tegen de herfstblues
Geef een geluksmoment met een kaartje. De kleuren zijn in het herfstthema en de boodschap is: een kaartje voor jou. Fleur iemand op met een handgeschreven kaartje en tover een glimlach op het gezicht. De herfstblues zijn dan even heel ver weg.

Onze herfstfavorieten op een rijtje:
- DIY papermaking kit voor €23,45
- Herfstige thee voor €4,95
- Heerlijke nijlpaardchocolaatjes voor €1 per stuk
- De liefste tas voor €19,95
- Een kaartje tegen de herfstblues voor €2,5
- Prachtige handgemaakte geurkaars van geluksmaker annaco*
- Armbandjes knutselen met de kids voor €5,60

Gun jezelf een geluksmoment of geef er één aan een geliefde persoon in jouw omgeving.
Je kan alle producten terugvinden in onze gelukswinkel, Blauwstraat 29 in Boom. Of in onze online geluksshop.

*enkel verkrijgbaar in de winkel of via mail 

 

Ontdek het Geluk van de Herfst! Onze herfstfavorieten op een rijtje.
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x