Perfect voor Valentijn vijf tips voor een liefdevol cadeau.

Valentijn ligt op de loer en dat is traditioneel de dag om je geliefde een geschenk te geven.
Laat 14 februari een dag zijn om even stil te staan dat niet alles zo vanzelfsprekend is en zeker niet in een relatie.
Geef een geluksmoment zodat jullie beide even samen kunnen genieten of om je geliefde te laten weten hoe dierbaar deze persoon voor je is. Doe inspiratie op met 5 liefdevolle cadeau ideeën.


1. Een DIY chocolademelk.

Geef een mooie liefdevolle fles cadeau om zelf chocolademelk te maken. De chocolade is versierd met rode hartjes. Een geschenk om samen te genieten.
Maak het lekker gezellig binnen met een kaars, kies een mooie film en geniet van een tas chocolademelk. Leuk in combinatie met een mok versiert met hartjes (zie ook tip nr 5.)

2. Cake-mix “speciaal voor jou”
Is jou liefste iemand die graag desserts maakt? Dan is deze bakmix zeker een goed idee. De quote “speciaal voor jou” is dan ook een prachtige boodschap. En vooral heel fijn om te krijgen.
Eet jouw liefste graag cake maar geen liefhebber van DIY? Maak dan zelf de cake en vul de fles bijvoorbeeld met kaartjes. Schrijf op de kaartjes een lieve of ondeugende boodschap. Een geschenk dat zeker gaat bijblijven.

3. Lucifers “match made in heaven”
Geef je liever een praktisch geschenk maar toch liefdevol? Kies dan voor een glazen fles vol lucifers met het opschrift “match made in heaven”. Praktisch en ook matching met de meeste interieurs. Je kan het flesje ook combineren met een leuke kaars.

4. Bloemen maar dan anders.
Wil je graag iets met bloemen geven maar dan origineler? Dan is bloementhee of tafelwater met roosjes een aanrader. Mooi maar ook heel lekker.
Een unieke vaas of mini vaas met droogbloemen zijn ook een aanrader. De vazen zijn handgemaakt door geluksmaker W&Ndy art.

5. Een mok vol liefde.
Een leuke hartjes mok met theezeef. De theezeef kan uit de mok waardoor je de mok ook kan gebruiken voor chocolademelk (zie tip nr1). Uiteraard is de mok ideaal voor thee (zie tip nr 4.).
Jouw geliefde gaat vanaf nu iedere ochtend bij het drinken uit de nieuwe favoriete tas eventjes met de glimlach aan jou denken.

Extra tip: Cadeaupakketten zijn ook altijd een leuk idee ook met Valentijn. Jij kiest de leukste geschenken en ik verpak alles met liefde in voor jullie.

Succes bij het uitkiezen van een liefdevol geschenk. Creëer samen met je geliefde een geluksmoment.

Niet gevonden wat je zocht? Contacteer mij en dan zoeken we samen naar het beste voor je liefste.


Perfect voor Valentijn vijf tips voor een liefdevol cadeau.
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x