Valentijnsgeschenken, de top 5 van een 8-jarige

Onze dochter is 8 jaar en in de ban van de liefde en Valentijn. Liefde voor ons en onze familie. Ze heeft dan ook spontaan haar top 5 gemaakt van geschenken die zij wil krijgen voor Valentijn. Het was dan ook de moment om eens te polsen of ze een liefje heeft. Heel verbaasd antwoorden ze: maar neen mama daar ben ik nog veel te jong voor. De geschenkjes die ze op haar wensenlijst heeft gezet variëren van een kaartje tot een DIY pakket.

1. Schatkist met slotje. Voor haar centjes of geheime briefjes in te bewaren. En de schatkist is gemaakt in haar lievelingskleur: roze. Zonder tegenspraak haar nr 1.

2. Dolfijn in bad. Ze is doel op de zeepjes met figuren in. Deze dolfijn zou haar collectie compleet maken. Voor haar verjaardag kreeg ze het zeepje kat in bad en voor haar nieuwjaar heeft ze van mijn broer de hond in bad gekregen. Het leuke van een geschenkje als zeep, wij genieten hier ook van. Leuk om te zien in de badkamer en heerlijk zacht aan de handen.

3. Flora de fee. Een soort van kersenpit kussen maar terwijl ook een knuffel. Knuffels genoeg in het bed van onze dochter maar Flora de fee zou een speciaal plaatsje krijgen. Misschien moeten we deze maar eens overwegen aangezien het verwarm element lavendel afgeeft. Lavendel brengt rust en dat is heel handig als ze gaat slapen.

4. Mini creatief pakket, 2 vrolijke feeën en een sterrenstaf. Knutselen en feeën samen is een top combinatie voor een knutselmieke als ons meisje. Af en toe nog een beetje helpen maar dit pakket kan ze 95% alleen. De ideale manier om haar even niet aan schermtijd te laten denken. Als de feeën klaar zijn komt het speelgedeelte. Dan gaat ze verhalen verzinnen en spelen met de knutselwerkjes. Als ze in een heel creatieve en actieve bui is zal ze ook een verhaaltje schrijven.

5. Een kaartje met 2 schattige inktvissen op. De tekst: "Jij hebt mijn hart gestolen" vond ze geweldig gevonden. Zelf schrijft ze graag lieve boodschappen naar mensen die ze mist nu met de vreemde tijden zonder familiefeestjes.

Valentijn hoeft dus geen dag alleen voor koppeltjes te zijn maar ook een dag om de mensen die je graag ziet en soms moet missen een geluksmoment te bezorgen.
Een kaartje gaat ons meisje zeker krijgen maandag 14 februari. Ik denk dat het kaartje in haar rugzak zal zitten bij haar boterhammen en drinkbus. Dan heeft ze tijd om even tot rust te komen en een kaartje of briefje geeft haar altijd terug energie om de rest van de dag door te komen.  


Valentijnsgeschenken, de top 5 van een 8-jarige
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x