Workshops in Boom

Creatieve workshops in Boom

workshops in Boom

Welkom bij Studio Glitter en Goud in de gemeente Boom. Beleef een geluksmoment met een inspirerende en ontspannende workshop.

Ben jij op zoek naar een creatieve workshop in Boom? Zoek niet verder! Bij Studio Glitter en Goud bieden we workshops die je creativiteit zullen doen activeren. Of je nu een ervaren kunstenaar bent of net je eerste stappen zet in de wereld van creativiteit, wij hebben iets speciaals voor jou.

Verlang je naar een middag of avond me-time in een rustige en inspirerende omgeving? Onze workshops worden gehouden in een sfeervolle omgeving, waar je even kunt ontsnappen aan de dagelijkse drukte en jezelf kunt onderdompelen in een wereld van kunst en creativiteit.

Misschien ben je op zoek naar een leuke activiteit om samen met je kind(eren) te doen? Bij Studio Glitter en Goud moedigen we familieplezier aan! Onze workshops (groot)ouder en kind zijn duo workshop om de band met je (klein)kind te versterken op een creatieve manier. We leggen geen nadruk op perfectie maar wel op een leuk geluksmoment waar je later nog kan aan terugdenken als een fijne herinnering.

Wil je graag een workshop volgen met je vriendinnen? Creëer blijvende herinneringen met je beste vriendinnen terwijl jullie samen aan de slag gaan met diverse creatieve projecten. Lachen, praten en creëren - het perfecte recept voor een onvergetelijke tijd samen.

En als je geen zin hebt in een jaar durende cursus, maar wel in een fijne ontspanning, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze workshops zijn ontworpen om in één dag of avond te genieten, zonder de verplichtingen van een langdurig leertraject.

Bij Studio Glitter en Goud geloven we in de kracht van creativiteit om even te ontsnappen aan de drukte van elke dag. Ontdek je artistieke kant, ontspan en deel plezier met anderen. Schrijf je vandaag nog in voor een van onze boeiende workshops en beleef een geluksmoment


Een rustige omgeving

Welkom bij Studio Glitter en Goud - Jouw gelukswinkel met workshopruimte in de gemeente Boom

- Studio Glitter en Goud organiseert creatieve workshops
- Keuze uit verschillende soorten thema's en categorieën
- In kleine groepen
- Liever bij u thuis in de gemeente Boom? Geen probleem. Vraag hier meer info aan

Benieuwd naar onze workshop kalender?



Workshops in Boom
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x