Valentijnsgeschenken, Nadia's top 5.

Hierbij mijn eigen inspiratie voor een Valentijnsgeschenk. Wat ik zelf graag zou krijgen (hint hint aan mijn liefste lief). Sinds 1 februari 2022 zijn mijn partner en ik 15 jaar samen. Nee (nog) geen trouwerij wel een eigen huis en een prachtige dochter en 3 vissen. We zijn alle twee vergeten om een geschenk te kopen voor onze 15de "wij zijn samen dag" maar we gaan dat goedmaken met Valentijn. Het hoeven ook geen dure geschenken te zijn (een ring met de juiste vraag erbij mag uiteraard wel). Om mijn liefste lief wat inspiratie te geven en jullie ook te inspireren voor je liefje of iemand dat je graag ziet te verrassen komt hier mijn tot 5:


1. Valentijnskaarsen van MissC, set van 3 mini kaarsen. De kaarsen ruiken heel lekker en zien er heel mooi uit. Een subtiel hartje en lieve tekst op de potjes. Een geschenkje met een lang leven. Eerst een tijdje op de kast. Dan de kaarsjes branden. Als de kaarsen op zijn zou ik ze terug vullen met was of een bloemetje inzetten.

2. Flessenpost, het is mijn favoriet voor alle feestdagen. Het heeft iets van een film en daarnaast iets mysterieus. Voor een romantische gelegenheid is dit perfect. Een kort lief gedichtje en ik smelt. Jaja daarna zou ik de fles nog gebruiken om droogbloemen in te plaatsen.

3. Match made in heaven. Deze boodschap krijgen van mijn vriend daarvan zou ik echt met mijn hoofd in de wolken lopen. De lucifers zijn een praktisch geschenk en nuttig. ( pssst ideaal om met nr 1 te combineren)

4. Een fles vol liefs. Een kleurrijke inhoud geeft mijn humeur al een flinke boost. In deze koude dagen lust ik ook graag een tasje soep. Heel gezond ook dus een ideaal geschenk.

5. Soms hoeft het niet meer te zijn dan een kaartje. Eigenlijk zegt de tekening van "Love In A Bubble" al genoeg. Ideaal voor een man zoals de mijne die niet zo creatief is met woorden. Mijn dochter geeft ook graag geschenkjes dus dit kaartje met twee verliefde vissen zou zeker ook van toepassing zijn. Zij zal de schrijfzijde vol zetten met lieve boodschappen en hartjes.

Succes bij het uitkiezen van een tof geschenk. Creƫer samen een geluksmoment.Valentijnsgeschenken, Nadia's top 5.
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x